Grad uručio lap top računare obrazovnim ustanovama

UŽICE – Gradonačelnica Užica Jelena Raković Radivojević uručila je predstavnicima osnovnih škola, vrtića, udruženja i seoskih zdravstvenih ambulanti 20 laptop računara.

Uz podsećanje da je Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave krajem prošle godine doniralo gradu 20 laptop računara, gradonačelnica je istakla da je Gradsko veće donelo odluku da se ta oprema ustupi ustanovama kojima je najpotrebnija.

“Naravno, računajte na našu podršku i u narednom periodu, jer ono što želimo je ravnomeran razvoj svih mesnih zajednica na teritoriji našeg grada. Seoske mesne zajednice i ljudi koji žive u njima jednako su nam važni. I to pokazujemo i ovim činom ali i svim ostalim projektima i poslovima koje smo realizovali u okviru putne infrastrukture, objekata vrtića i škola i svih drugih neophodnih sadržaja. Naravno u saradnji sa vama i sa građanima nastavljamo istim tempom”, naglasila je gradonačelnica.

Laptop računare dobila su izdvojena odeljenja osnovnih škola u Turici, Kačeru, Gostinici, Volujcu, Krvavcima, Ljubanjama i matične škole u Karanu, Kremnima i Ravnima, kao i vrtići u Karanu i Kremnima. Prema iskazanim potrebama računarska oprema dodeljena je i mesnim zajednicama Drežnik i Volujac, zatim zdravstvenim ambulantama u Ribaševini, Drežniku i Mokroj Gori. Laptop računare preuzeli su i predstavnici užičkih udruženja “Roditelj”, “Jefimija”, “Ženski centar Užice” i “Klub 3”.

(izvor i foto: rad Užice)

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.