Godišnjica protesta u Požegi (VIDEO)

POŽEGA-U Požegi je večeras obeležena godišnjica protesta u ovom gradu protiv  lokalne vlasti.

Požežanima se na protestu obratio glumac Branislav Trifunović koji im se zahvalio na upornosti ,koja je podstakla i ostale u Srbiji da se pobune protiv aktuelne vlasti.

„Molim vas da izdržite i vi u Požegi i svi u Srbiji i da ovu zemlju uzmemo iz ruku kriminalaca i lopova i vratimo je sebi,kako bi konačno postali narod,a ne da budemo samo stanovništvo“,rekao je Trifunović i poručio „Najveća vlast u ovoj zemlji ste vi i najveća vlast u svakom gradu koji šeta je narod i to moramo da im dokažemo.Nije bitno i ne moramo da budemo članovi stranaka,jer smo mi najveća stranka zato što ne pripadamo nikome,nego pripadamo samo ovoj zemlji“.

Aleksandar Divović iz Inicijative za Požegu čestitao je slobodnim građanima godišnjicu borbe za neku lepšu Požegu i lepšu Srbiju.

„Posle godinu dana protesta mi smo daleko jači i organizovaniji,dok se oni nalaze u stanju raspadanja,do koske ogoljeni u svom lopovluku i političkom kriminalu“,istakao je Divović.

Požežani su se pridružili protestu „1 od 5 miliona“ i najavljuju da neće odustati do smene lokalne vlasti i odgovornosti čelnika za sve što je rađeno protiv zakona.

 

You may also like...