Glumci iz Sarajeva nakon predstave otišli na vakcinaciju (VIDEO)

UŽICE – U Užicu je odigrana druga predstava na Jugoslovenskom pozorišnom festivalu i to predstava “O medvjedima i ljudima” Narodnog pozorišta Sarajevo. A nakon predstave, glumci su odlučili da se vakcinišu baš u ovom gradu.

Glumci Narodnog pozorišta Sarajevo su nakon odigrane predstave otišli da se vakcinišu u užičkom Domu zdravlja.

„Da nije bilo ovog gostovanja, otišao bih na vakcinaciju u neki grad blizu granice, a ovako nam se lepo poklopilo da odigramo predstavu i sutradan da odemo na vakcinaciju“, kaže glumac Aldin Omerović.

Glumci iz Sarajeva zahvaljuju se gradu Užicu, kao i zdravstvenim radnicima koji su omogućili njihovu vakcinaciju.

„Svakako sam mislio da dođem u Srbiju da se vakcinišem, pa sam to spojio sa predstavom. Odigrao sam predstavu, a nakon nje otišao da obavim ljudsku dužnost. Hvala Srbiji što nam je ovo omogućila“, rekao je glumac Nerman Mahmutović.

Vakcinacija glumaca
Foto: ZooMUE

Interesovanje za vakcinacijom izrazio je veliki broj glumaca.

„Velika mi je čast i zadovoljstvo što smo na ovaj način izašli u susret kolegama iz Sarajeva i omogućili im da se kolektivno vakcinišu ovde kod nas. Ovaj festival je regionalan i okuplja mnogo glumaca, a veliki broj je izrazio želju da se vakciniše baš ovde“, ističe umetnički direktor Nemanja Ranković.

Narodno pozorište Sarajevo sa predstavom „O medvjedima i ljudima“ nastupilo je druge večeri na Jugoslovenskom pozorišnom festivalu.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.