GFK Sloboda – usvojen izveštaj o radu upravnog odobra (VIDEO)

UŽICE – Na redovnoj godišnjoj skupštini GFK Sloboda usvojen je izveštaj o radu upravnog odbora u minuloj godini. Takođe, ocenjeno je da je klub pozitivno poslovao, uz stručan rad u prvom timu i mlađim selekcijama.

Kao glavni cilj za narednu godinu predstavljen je plasman u plej of ligaškog takmičenja. Predsednik UO, Dragan Marjanović, smatra da klub ima veoma dobru bazu za rad u mlađim kategorijama. Sednicu, koja je trajala relativno kratko, obeležilo je usvajanje svih izveštaja praktično jednoglasnim odlukama.

„Bili smo skromni, pa na ovu sezonu gledamo kao na uspešnu. Možda je moglo i bolje, ali nije mala stvar plasirati se u Prvu ligu sa skromnim finansijama. Imamo mnogo ljubavi prema klubu, entuzijazma, verne Fajterse, kao i veoma dobru omladinsku školu, koja obuhvata veliki broj igrača u školi fudbala. Ta energija kompenzovala j sve probleme koje smo imali“, isitče predsednik kluba.

Prvi čovek Slobode istakao je doprinos dvojice trenera koji su vodili klub u 2022. godini, Gorana Đukića i Vladana Vićevića.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.