Fudbaleri Zlatibora spremni za nastavak prvenstva

ČAJETINA – Lokalni derbi u Užicu sa Jedinstvom Putevi veliki izazov već na startu prolećnog dela prvenstva u Srpskoj ligi Zapad.

Sa velikim optimizmom ali i sa dosta realnosti i iskustva u čajetinskom srpskoligašu očekuju početak prolećnog dela takmičenja u srpskoj ligi zapad. Pozicija na tabeli iziskuje maksimalne napore i dobre rezultate kako bi se stiglo do pozicije koju ovaj klub po kvalitetu i uslovima sigurno zaslužuje. Odlično odrađen prelazni rok, dobre pripreme i ostvareni rezultati , kao i prikazana igra na pripremnim utakmicama daju puno razloga navijačima da ne strahuju za status svog kluba.

Vladimir Mudrinić, šef stručnog štaba Zlatibora o periodu priprema kaže:”Odradili smo pripremni period najbolje moguće.Vreme nas je poslužilo i svi su radili maksimalno.Dobro smo igrali i postigli smo odlične rezultate u pripremama.Mislim da nema razloga da tako ne nastavimo i u prvenstvu.“
Zlatibor je dva puta igrao bez golova sa Slogom iz Požege, savladao je Polet iz Ljubića sa 5:0, Slogu iz Sjenice sa 3:1, Proleter iz Vranova sa 2:0,Drinu iz Višegrada sa 3:0, a jedini poraz doživeo je od užičke Slobode sa 2:1.Evidentno je da će Mladenović, Cvetković,Tomašević, Matić, Divac, Marjanović ,kao i Đonović, Nikačević i Radojičić biti velike uzdanice i da će uz proverene starosedeoce predstavljati tim koji može da obeleži proleće.
Već u nedelju Čajetinci gostuju u Užicu i očekuje ih veliki izazov na stadionu užičkih putara.

Mudrinić , za ovu utakmicu ističe:“To je lokalni derbi koji nosi uzbuđenje a uz to prvo kolo je uvek neizvesno.Jako teško je bilo šta prognozirati. Mi jednostavno na svakoj utakmici moramo da skupljamo bodove.Očekujemo povoljan rezultat, a da li sa tri ili jednim bodom, videćemo.Dosta ćemo se mi pitati na tom susretu ali sve se mora pokazati na terenu.“
Svi igrači su spremni za nadmetanje a zbog žutih kartona u kombinaciji za tim nisu Pavlović i Đakovac.

D.Milojević

You may also like...