Fondacija Live Rich uručila opremu savetovalištu Jefimija

UŽICE – Predstavnici fondacije Live Rich uručili su savetovalištu za žene obolele od raka dojke Jefimija lap top, projektor i projekciono platno koja će savetovalištu pomoći u pružanju psihosocijalne podrške  ženama sa rakom dojke u Zlatiborskom okrugu.

„Naša fondacija podržava projekte koji omogućavaju da živimo bolje i da se lakše nosimo sa izazovima i to je ono što savetovalište i radi. Čast nam je da kroz  donaciju pomognemo da Jefimija  svoj glas nosi duže i dalje na putu svoje misije“, rekla je Marija Ždero, članica Upravnog odbora  fondacije Live Rich.

Jedna od osnivača savetovališta psiholog Slavica Simić  rekla je da će oprema doprineti razvoju i delovanju savetovališta  kako bi bio što veći odziv na preventivne preglede i skrining raka dojke. jer je rano otkrivanje raka dojke izlečivo u visokom procentu

Zaposleni iz užičke kompanije Interface Pro i američke partnerske kompanije TDS MED prikupili su novac tokom oktobra i predali u humanitarne svrhe kako bi se uključili u obeležavanje Međunarodnog meseca za borbu protiv raka dojke.

You may also like...