FK Sloboda Point u akciji prikupljanja pomoći

UŽICE – FK „Sloboda Point“ se uključio u akciju prikupljanja pomoći ugroženom stanovništvu u borbi sa poplavama i posledicama koje su pogodile veliki deo naše zemlje.

 

U želji da pomogne ugroženom stanovništvu Srbije FK „Sloboda Point“ poziva sve svoje članove UO, Skupštine kluba, stručni štab, igrače, bivše igrače, saradnike, prijatelje kluba, navijače i sve dobronamerne građane da se uključe u akciju prikupljanja pomoći.
Pored sredstava koje je uplatila Zajednica klubova JSL Srbije, koja su zajednička sredstva svih klubova, odlukom sekretarijata FK „Sloboda Point“ klub će uplatiti i iznos od 100 000 dinara.Svi zaposleni, stručni štab, igrači, treneri od majske zarade izdvojiće 10% u sredstva solidarnosti.
Kada se stvore uslovi, FK „Sloboda Point“ će organizovati utakmicu humanitarnog karaktera sa koje će celokupan prihod ići u istu namenu.
Kao i više puta do sada, na poziv Vlade Republike Srbije, naši članovi i navijači odazvali su se pozivu i angažovali u funkciji pružanja pomoći najugroženijim delovima Srbije. To ćemo činiti i u narednom periodu, i u saradnji sa Opštinskim štabom za vanredne situacije u Užicu planirati konkretne aktivnosti u cilju pomoći ugroženima.
Dinarski račun Vlade Republike Srbije:840-3546721-89
SVRHA UPLATE: Otklanjanje posledica vanrednih okolnosti – poplave
Ovim putem poručujemo najugroženijima da smo s njima!

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.