Energetska sanacija objekata javne namene

UŽICE – Narodna biblioteka Užice još jedan je od objekata javne namene u kojima se u ovoj godini sredstvima iz budžeta grada unapređuje energetska efikasnost. Sa 10 miliona dinara finansirana je zamena stolarije, a radovi su u toku.

Deo stolarije biće zamenjen ove godine, dok se nastavka radova očekuje naredne za šta su budžetom opredeljena sredstva u iznosu od 13 miliona dinara.

Foto: Grad Užice

Zahvaljujući sredstvima iz budžeta grada i sredtsvima koja su opredeljena od resornih ministarstava i donatora u ovoj godini je zamenjen je i deo stolarije u Narodnom muzeju Užice, a energetski su sanirani objekti nekoliko škola i vrtića.

Urađena je kompletna energetska sanacija škole u Krvavcima, OŠ „Nada Matić”i škole u Gostinici, dok je u OŠ “Dušan Jerković” rekontruisana fasada. Završeni su i planirani radovi u OŠ “Miodrag Milovanović Lune” u Karanu. Očekuje se završetak tenderskih procedura za energetsku sanaciju “Prve osnovne škole Kralja Petra II” i prema planu, tokom sledeće godine biće rekonstruisan i energetski saniran i ovaj školski objekat. Završeni su i radovi energetske sanacije u „Poletarcu”. Rekonstrukcija i energetska sanacija ovih školskih objekata vredna je oko 300 miliona dinara.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.