DSS-Dveri:SNS će dobiti trećinu glasova (video)

UŽICE-Predsednica DSS-a Sanda Rašković Ivić izjavila je da će Srpska napredna stranka na predstojećim izborima imati 30 i nešto procenata glasova,što će ,kako je istakla,za Aleksandra Vučića biti kraj sveta.

dss dveri kampanja“Ako sa 52 padnete na 30 i nešto odsto onda je to survavanje rejtinga.Posle toga vrlo brzo možete da padnete i ispod cenzusa”,uverena je Rašković Ivić .

 

Ona je komentarišući izjavu Aleksandra Vučića da je na ivici da izgubi izbore rekla da on stalno vodi politiku vanrednog stanja i da se u njoj odlično snalazi.

“Stalno ima potrebu da stvara sliku kod naroda da je on ugrožen.Sada je ugrožen time što će navodno izgubiti izbore.On samo pokušava da homogenizuje svoje biračko telo da izađe na izbore i da mu da podršku”,naglasila je Rašković Ivić tokom posete Užicu i predizborne konvencije koalicije DSS-Dveri na kojoj je predstavljena porodična,socijalna i ekonomska politika ove koalicije.

 

Lider pokreta Dveri Boško Obradović ocenio je da kampanje u Srbiji u stvari i nema jer nema sučeljavanja vlasti i opozicije.

“Srpska napredna stranka se plaši direktnih duela sa opozicijom jer nema odgovore na pitanja gde je 100 milijardi evra stranih investicija koje je obećao Tomislav Nikolić, nova radna mesta,kancelarija za brze odgovore,zašto borba protiv kriminala i korupcije nije završila ni sa jednom pravosnažnom presudiom,zašto su državu zadužili sa jos 10 milijardi evra ili zašto su sklopili pakt sa NATO koji je ubijao srpski narod”,rekao je Obradović.

 

Obradović tvrdi da kada bi građani čuli odgovore na ta pitanja,da bi rezultat izbora bio drugačiji od nameštenih anketa iza kojih stoji SNS,čija vlast se postepeno urušava u Srbiji,a rejting patriotske koalicije DSS-Dveri raste,naglasio je Obradović.

Nosilac liste DSS-Dveri u Užicu Branko Gavrilović naglasio je da program ove koalicije predviđa rešavanje svih infrastrukturnih problema u gradu,revitalizaciju aerodroma Ponikve,izgradnju postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda ,kao i nove investiocije koje će doći iz Ruske federacije.

 

ZooM

 

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.