Dragan Subotić ponovo na čelu Valjaonice bakra

SEVOJNO-Nekadašnji direktor Valjaonice bakra Sevojno Dragan Subotić ponovo je imenovan za generalnog direktora Valjaonice.

Tim povodom Subotić se oglasio saopštenjem za javnost.

foto.zoomue

“Čitava moja profesionalna biografija vezana je uglavnom za Valjaonicu – od davnih pripravnickih dana po pogonima i sluzbama, do funkcije generalnog direktora koju sam obavljao punih 17 godina, do oktobra 2012.godine.

Zajedno smo prošli kroz mnoge Scile i Haribde.Od društvenog do privatnog preduzeća. Od mnogobrojnih OOUR-a, do jedinstvenog preduzeća. Primali smo najveće plate u okruženju, ali i ‘minimalce’. Prošli smo mnoga iskušenja, ali su naši limovi, trake, cevi, šine, šipke…uvek nalazili put do svetskog i našeg tržišta. Sve se menjalo, samo je Valjaonica bila i ostala večna. Učio sam od mnogih kolega ekonomista, inžinjera, pravnika, majstora. Maksimalno ću se truditi da i ja, mladim koleginicama i kolegama, prenesem deo znanja i iskustva kao što su meni moji ‘učitelji’.

U teškim vremenima, Valjaonica će se takmičiti na svetskom tržistu, sa partnerima iz bogatijih zemalja. Time je naša misija izazovnija i teža. Ja sam spreman za takvu ‘ utakmicu’. Zato što volim Valjaonicu. Očekujem punu podršku od vlasnika Valjaonice, svih zaposlenih, ali i institucija iz okruženja”, navodi se u saopštenju Dragana Subotića.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.