Donacija posteljina odeljenju ortopedije (VIDEO)

UŽICE-Firma Sirogojno Company donirala je 100 posteljina odeljenju ortopedije Opšte bolnice .Ovo je nastavak saradnje ove kompanije i Zdravstvenog centra ,kome su do sada uputili više donacija.

„Sirogojno Company je društveno odgovorna firma koja nastoji da pomogne razvoju okruga i Zdravstvenog centra,jer zapošljavamo ljude koji su korisnici usluga ove zdravstvene ustanove.Ranije smo imali donacije za dečje odeljenje i neurologiju“,rekla je zamenica direktora Mirjana Novaković.

Načelnik odeljenja ortopedije Miroslav Jevtić zahvalio se na donaciji i istakao da je svaka značajna za stvaranje što boljih uslova za pacijente.

„Od početka godine na ortopediji je hospitalizovano 1002 pacijenta,od kojih je 800 operisano,a za njihovu negu potrebne su i posteljine koje smo danas dobili i koje su namenski šivene za krevete na ortopediji“ ,rekao je Jevtić.

Direktorka Opšte bolnice Jelena Raković Radivojević naglasila je da je saradnja sa Sirogojno Company dobra i da se nada da će se nastaviti i ubuduće.

You may also like...