Dom zdravlja u Novoj Varoši dobio sanitet

NOVA VAROŠ – Ključeve sanitetskog vozila sa svom neophodnom opremom vrednom oko 15 hiljada evra, predao je Milojko Jojić, direktoru Zdravstvenog centra Užice za potrebe Doma zdravlja izdvojenog odeljenja bolnice u Novoj Varoši.

Veliki dan za opštinu Nova Varoš i za sve njene građane, kao i za Zdravstveni centar Užice, kaže dr Branko Popović, direktor Doma zdravlja Nova Varoš.

„U ime svih zaposlenih Doma zdravlja Nova Varoš, zahvaljujem se našem sugrađaninu, velikom dobrotvoru gospodinu Milojku Jojiću na ovom velikom daru, uz pomoć kojeg će naši građani imati sigurno kvalitetniju uslugu zdravstvene zaštite.

Nije prvi put da njegova firma „Moto Jasenovo” pruža podršku zdravstvenom sektoru, jer su imali učešće i u rekonstrukciji dečijeg odeljenja užičke bolnice. Danas su, kažu, ponovo prepoznali trenutak kada treba pomoći.

„Moja firma, kao i moja porodica, osetili smo potrebu da u ovim teškim vremenima za naše zdravstvo izađemo u susret i poklonimo ovo vozilo i da se ovim poutem zahvalimo svim zdravstvenim radnicima na ovolikoj brizi. Zamolio bih sve kolege koji su u mogućnosti da u bilo kom vidu pomognu svaku bolnicu”, rekao je Milojko Jojić, firma „Moto Jasen”.

Donacija će biti od velikog značaja, kako za Dom zdravlja, tako i za Zdravstveni centar Užice, ističe direktor Miloš Božović uz zahvalnost donatorima, koji znaju da su ovakve donacije uvek dobrodošle.

„Кoliko god imali vozila uvek su nam neophodna za pružanje kvalitenih zdravstvenih usluga svim pacijentima, za bezbedniju vožnju i komfor u transportu pacijenata do bolnice u Užicu, Nove Varoši ili do tercijarnih ustanova”, kazao je Miloš Božović, direktor Zdravstvenog centra Užice.

Epidemiološka situacija na području Zlatiborskog okruga, trenutno je stabilna,ali nema mesta za opuštanje, nadležni apeluju na poštovanje mera u cilju suzbijanja virusa korona i usporavanja talasa koji se najavljuje za ovu jesen i zimu.

PP Media

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.