Dobrodošla pauza (video)

IVANJICA – Fudbaleri Javor Matisa pauzu u prvenstvu iskoristili su za poboljšanje forme što je nagovestila utakmica protiv Čukaričkog.

Istina, Ivanjičani nisu pobedili ali su u odnosu na prethodne utakmice izgledali dosta kvalitetnije. Odigrane su i dve kontrolne utakmice protiv dva Jedinstva, užičkog 3:1 i bejlopoljskog 0:0. Veselinović je dao priliku svim igračima kako bi mogao da vidi sa kojim timom bi najkvalitetnije mogao da se suprotstavi Spartaku. Odbrana Spartaka je u prethodnih sedam kola kapitulirala čak 15 puta, ali od toga su na samo dva meča primili 10 golova, po pet od Novog Pazara i Vojvodine.

javor milovicKapiten Javor Matisa je od samog početka prvensta nagoveštavao da će ovo biti izuzetno težak period za sve one koji vole ovaj klub. Tektonske pormene u sastavu, nov trener, malo vremena za sklapanje kockica samo su deo onoga što je zadesilo ivanjičkog superligaša. Šest bodova u sedam kola jeste malo ali je prvenstvo dosta dugo i prilike za popravni svakako ima. Milović zna da je Spartak ozbiljan protivnik, po prvi put u ovoj sezoni igra pred svojim gledaocima u Subotici, što ne mora da znači da će pobediti. Ekipa koju on predvodi na terenu daće sve od sebe kako bi zabeležila što bolji rezultat.

Utakmica Spartak Javor Matis je jedina dnevna utakmica 8.kola superlige, a igra se u subotu sa početkom u 16.30.

ZooM

You may also like...