Do podne glasali prvi na izbornim listama u Užicu (VIDEO)

UŽICE – Do podne su biračko pravo na parlamentarnim i lokalnim izborima u Užicu iskoristili nosici i prvi na listama za lokalne izbore.

Nosilac liste Grupa građana „Užička odbrambena liga – Mihailo Krstić – Počistimo Užice“ glasao je u 9 časova na biračkom mestu u MZ Rosulje.

Prvi na listi “Aleksandar Šapić-Pobeda za Užice” Milan Kurlagić glasao je u 9,30 časova na biračkom mestu broj 50 u OŠ „Stari grad“.

Nedjo Jovanović, predsednik užičkih socijalista ispred liste „Socijalistička partija Srbije (SPS), Jedinstvena Srbija (JS)“ glasao je u 10 časova na biračkom mestu broj 48 u OŠ „Stari grad“.

Prvi na listi „Užička metla za zdravu Srbiju“ Branko Gavrilović glasao je u 10,30 časova na biračkom mestu 65 u Školskoj upravi.

Jelena Raković Radivojević, prva na listi „Aleksandar Vučić – Za našu decu“ glasala je u 11 časova na biračkom mestu broj 49, u MZ Terazije.

Kandidat Zdrave Srbije za narodnog poslanika i prva na listi „Milan Stamatović – Zdrava Srbija“ Radmila Smiljanić glasala je u 11 časova na biračkom mestu u Medicinskoj školi.

Prvi na listi „Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka“ Marko Stefanović glasao je u 12 časova na biračkom mestu broj 49 i MZ Terazije.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.