Do 19. jula prijave za nagradni konkurs za izbor najlepšeg dvorišta

UŽICE – Tradicionalno, a u skladu sa Programom zaštite i unapređenja životne sredine za 2021. godinu, grad Užice raspisao je Nagradni konkurs za izbor najlepšeg dvorišta.

Najlepše uređeno privatno dvorište, najlepši balkon – terasa i najuređeniji prostor oko višeporodičnih stambenih objekata kategorije su za koje se može konkurisati, a pravo učešća imaju svi stanovnici Grada Užica koji u prethodne dve godine nisu nagrađivani.

foto: grad Užice

Sredstava za nagrade u svakoj kategoriji obezbeđena su u Budžetskom fondu za zaštitu životne sredine Grada Užica, konkurs je otvoren do 19. jula 2021. godine nakon čega će komisija izvršiti obilazak prijavljenih dvorišta (balkona), izvršiti bodovanje po utvrđenim kriterijumima i proglasiti pobednike po kategorijama.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti radnim danom u prostorijama Odeljenja za zaštitu životne sredine i održivi razvoj Grada Užica, Petra Ćelovića bb (Šarena sala) i na e-mail adresu ekologija@uzice.rs. U prijavi navesti ime i prezime vlasnika, adresu, broj telefona, kategoriju za koju se prijavljuje i priložiti tri fotografije dvorišta (balkona).

Dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti na telefon 031/592-421.

Izvor: grad Užice

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.