Digitalna ekspedicija u Priboju 21. i 22. aprila

PRIBOJ – Digitalna ekspedicija posetiće Priboj 21. i 22. aprila. Pored radionica za građane, decu i njihove roditelje, ovaj karavan digitalne pismenosti organizovaće i radionice za zaposlene u opštinskoj upravi, kao i starijim sugrađanima koji su okupljeni oko Udruženja penzionera Priboj, kome će biti doniran i uređen Digitalni kutak.

Digitalnoj ekspediciji pridržiće se i Kancelarija Poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti u cilju edukacije dece o tome kako da zaštite svoje podatke i kome da se obrate u slučaju da su im podaci zloupotrebljeni. Digitalna ekspedicija u Priboju boraviće u Regionalnom inovacionom startap centru oba dana od 10 do 16 časova.

U subotu će deo digitalnog karavana biti: Milan Dobrijević, državni sekretar u Ministarstvu informisanja; Lav Pajkić, državni sekretar u Ministarstvu za rad; Biljana Marić, pomoćnica direktora Kancelarije za IT i Eupravu; Boris Mrdović, predsednik lokalnog parlamenta Priboja; Saša Vasilić, zamenik predsednika opštine Priboj.

(izvor: opština Priboj)

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.