Desetkovani na Vojvodinu (video)

IVANJICA – Pored niza negativnih rezultata koju su Javor Matis prikucali na poslednje mesto na sve se nadovezao i veliki broj povreda pa ekipa u Novi Sad putuje desetkovana.

Javor Matis je u utakmicu protiv Voždovca ušao kao poslednjeplasirana ekipa sa željom da protiv zmajeva ostvari pobedu i fenjer preda nekom drugom. Ali taj plan je porazom od 3:0 pao u vodu i Ivanjičani sa 12 bodova drže 16. poziciju. I pored toga što su doživeli ubedljiv poraz fudbaleri Javor Matisa su pružili sasvim solidnu partiju a njihova najveća boljka u ovom prvenstvu, neefikasnost došla im je glave. Iako je teren bio izuzetno težak za igru i jedna i druga ekipa su težile da kroz pas dođu do protivničkog gola da bi Voždovac surovo kažnjavao svaku grešku protivnika. Hteli ne hteli igrači moraju da arhiviraju prošlonedeljni poraz i pokušaju da nameste glavu za utakmicu koja dolazi a to je Vojvodina u Novom Sadu.

Odsustvom velikog broja igrača iz raznih razloga priliku dobijaju oni koji su spremni. Jedan od tih igrača je devetnaestogodišnji Miroslav Maričić, igrač sredine terena i biće ovo prilika da na dobrom terenu protiv dobrog portivnika pokaže svo svoje umeće. Očekuje izuzetno težak meč jer je Vojvodina apsolutni favorit ali fudbal je igra gde je sve moguće.

Javor Matis je u ogromnim kadrovskim problemima. Đogatović je i dalje van stroja, Obadović je otišao na operaciju zgloba, Amanović je rovit i teško da će put Novog Sada. Na povredu stopala požalio se Milanović pa je i on pod zankom pitanja kao i Marčić i Mitošević koji su protiv Voždovca igrali sa povredom. Sevića nema od utakmice sa Partizanom a Terzić je nepromišljenim i nesportskim gestom sebe izbacio iz konkurencije jer mu je Anđelovski pokazao žuti karton nakon poslednjeg sudijskog zvižduka. Jagodić se nada da će uspeti da kompletira protokol od 1 do18 i da će se iz Novog Sada vratiti neporaženi. Dalibor Manojlović će biti glavni sudija a pomagaće mu Milan Minić i Bojan Banović. Meč na Karađorđu se igra u subotu od 13 sati.

You may also like...