Desetkovani Javor Matis (VIDEO)

IVANJICA – Povređenim igračima Cvetkoviću, Gafurovu i Kikoviću pridružili su se igrači sa suspenzijom zbog kartona pa će Ivanjičani u Novi Sad znatno oslabljeni.

Do kraja Super lige, tačnije plej ofa i plej auta ostalo je još samo jedno kolo. Javor Matis se plasmanom među osam najboljih ekipa rešio brige oko opstanka pa je mogao rasterećeno da igra svoje utakmice. Srđan Vasiljević je preuzeo ekipu u najnezgodnijem trenutku, ali je uspeo da je trgne iz letargije i pobedom u Nišu ostvari zacrtani cilj sa početka sezone.

Situacija pred utakmicu u Novom Sadu je veoma alarmantna. Na spisak povređenih nadovezuje se i spisak suspendovanih zbog žutih i crvenih kartona pa će Javor Matis na megdan lalama u dosta podmalđenom sastavu.

Jedan od onih koji nije ni na jednom spisku a standardan je prvotimac je Borislav Terzić. Zauzeće svoje mesto u startnoj postavi pored desne aut linije i kaže da bez obzira ko istrči na teren može da dá svoj maksimum pa šta bude. Ni Vojvodina nema pritisak oko rezultata pa treba očekivati da i lale promešaju karte.

Utakmica Vojvodina – Javor Matis igra se u nedelju u 18.30 na Karađorđu. Pravdu će deliti Dejan Santrač a u tome će mu pomagati Uroš Stojković i Milan Mihajlović.

ZooM

You may also like...