Derbi začelja (VIDEO)

IVANJICA – Borac i Javor Matis su dve najneefikasnije ekipe u Super ligi, a u međusobnom duelu i jedni i drugi žele ceo plen.

Prva prilika za beg iz opasne zone je propuštena. Javor Matis je doživeo poraz ali prema svemu viđenom nije ga zaslužio. Imali su kod rezultata 0:0 odličnu priliku Krnić, Ivanovski i na kraju Cvetković da bi ih domaćin za to kaznio sa dva gola. Javor Matis se vratio u igru , na kraju igrao i sa desetoricom zbog iključenja Silve. I pored toga domaćin se spašavao u finišu meča, saveznik im je bila i prečka pa su bodovi ostali u Bačkoj Palanci.

Vremena za kukanje nema jer točak se dalje okreće. Ovoga puta staje u Čačku gde Ivanjičane čeka komšijski derbi protiv Borca. Jagodić nema dilemu da ekipa koji sa klupe predvodi Igor Spasić ima kvalitet koji trenutno nije adekvatan trenutnom stanju na tabeli. Samim tim njegovoj ekipi će biti teže da dođe do povoljnog rezultata.

Javor Matis je najneefikasnija ekipa Superlige sa samo 9 postignutih golova. Strelac jedinog pogotka za Ivanjičane protiv Bačke bio je defanzivac Aleksa Amanović i tako potvrdio svoju dobru formu. Hvali Borac ali se nada pobedi svoje ekipe.

Komšijski derbi, u ovom slučaju i derbi začelja igra se u subotu sa početkom u 13 sati na stadionu kod Gradskog bedema. Sudijsku trojku čine Zoran Široki kao glavni i Dejan Potočan i Goran Beljin kao pomoćne sudije.

 

You may also like...