Derbi pripao Slobodi (video)

UŽICE – Fudbaleri Slobode su u devetom kolu Prve lige Srbije na svom terenu savladali ekipu ČSK Privara iz Čelareva sa 4:2. Dvostruki strelci za Slobodu bili  su Miloš Nikolić u  42. i 50. i Uroš Đerić u 73. i 80. minutu.

Gosti odlično počinju utakmicu , i već iz prvog šuta stižu  do prvog vođstva. Plavšić  šutira iskosa sa 25 metara a lopta je završila u donjem desnom uglu iznenađenog Tasića. Fudbaleri Slobode uspevaju da izjednače u 41. minutu.Nešović usamljen ispred Tankosića koji odlično interveniše, i šalje loptu u korner. Posle izvedenog kornera, najviši u skoku bio je Miloš Nikolić i lopta završava iza leđa ovog puta nemoćnog Tankosića.

U nastavku susreta, ponovo  gosti iz Čelareva dolaze u prednost. Posle kornera, Tasić kratko izbija loptu, najbolje se snažao Žakula koji je sa osam metara smestio loptu u mrešu. Samo dva minuta kasnije Jeremić iz slobodnog udarca šalje loptu pred gol gostiju, a najviši u skoku je  Nikolić i sa pet metara glavom smešta loptu u mrežu. Usledila je potpuna dominacija domaćih, a tome  je doprineo Uroš Đerić. Najpre je u 73. minutu nakon sjajne asistencija Bogdana Miličića, snažno šutirao i matirao Tankosića. I sedam minuta kasnije odlični Đerić još jednom je bio nerešiva enigma za Tankosića, i za konačnih 4-2.

prva liga srbijeNa gradskom stadionu u Užicu, pred 1500 gledalaca, meč je sudio Marko Srećković sa pomoćnicma Markom Dimitrijevićem i Nikolom Đorovićem  svi iz Kragujevaca. Žuti kartone dobili su Vukmirović, Miličić, Tasić, Emeka, Jeremić (Sloboda), Žakula, Marković (ČSK)
Za Slobodu nastupali  Tasić, Miličić, Vidić (Vučković), Nikolić, Joksimović, Nešović ( Emeka), Jeremić, Vujić (Milanović), Vukmirović, Namani, Đerić.
A gosti ČSK Pivara su igrali u sastavu Tanković, Tomović, Jević, Vujošević (Marković), Kerkez, Plavšić, Mezei, Nikodijević (Stepanov), Vukasović ( Kostić), Davidov, Žakula.

You may also like...