Derbi kola (VIDEO)

POŽEGA – Utakmica između Sloge i Tutina je derbi 10. kola srpske lige zapad jer se ove dve ekipe nalaze na pozicijama jedan i dva.

Sloga je u poslednja dva kola imala maksimalan učinak i tih šest bodova doveli su je na drugo mesto. Tutin je kao najprijatnije iznenađenje ove jeseni na poziciji broj jedan sa 19 bodova i u Požegu stižu kao favoriti. Na igračima Sloge je da to demantuju i eventualnom pobedom zamene mesto sa Tutinom. Žuniću je jasno da to neće biti nimalo lako ali kao svaki čovek iz sporta veruje u svoju ekipu i uspeh. Borko Nikolić kapiten Sloge igra u sjajnoj formi. U tandemu sa Vlašićem drži kontrolu kao poslednji bedem ispred Glintića. Sama pozicija Tutina govori da se radi o dobroj ekipi a utakmica protiv njih je prilika da se Sloga nađe na prvom mestu i tu treba iskoristiti na najbolji mogući način.

Napadači se nisu proslavili u prethodnih devet kola. Postigli su samo sedam golova  a najubedljiviju pobedu 2:0 ostvarili su portiv Jošanice. Veljko Plazinić je jedan od igrača od kojih se očekuje da trese mreže, a da bi to uradio cela ekipa mora biti na visokom nivou.  Derbi se igra u subotu na gradskom stadionu u Požegi sa početkom u 14.30.

You may also like...