Demokrate na lokalnim izborima sa LDP,SDS,SNP i NS

UŽICE-Na predstojeće lokalne izbore 24. aprila Demokratska stranka izlazi u koaliciji sa   Liberalno demokratskom partijom, Socijaldemokratskom strankom, Srpskom narodnom partijom i Novom strankom i sa njima će činiti jedinstvenu listu u Užicu pod nazivom Jovan Marković – najbolje za Užice,saopšteno je iz GrO DS-a.

ds1

Demokrate ističu da listu čine stručni ljudi, potvrđeni u svojim sredinama i u poslovima kojima se bave bez namere da se kriju iza lidera iz Beograda.
“ Cilj koalicije okupljene oko Demokratske stranke (LDP, SDS, SNP i Nova Stranka) je da se angažovanjem svih potencijala ponovo pokrene energija ljudi i građanima Užica dǎ šansa da pristojno žive i rade u svom gradu.
Grad zaslužuje da ponovo živi i diše i nudimo slobodu učešća i delovanja za sve ljude koji imaju dobre ideje, planove i vizije razvoja u svojim oblastima. 
Projekti koje smo uspešno realizovali u periodu od 2008. do 2012. godine su najbolji dokaz da zajedno možemo da učinimo da Užice ponovo postane poželjno mesto za život“,navodi se u saopštenju užičkih demokrata.
ZooM

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.