Deda Mraz u Impol Sevalu

UŽICE-Nikada do sada renomirana užička kompanija Impol Seval nije tako vrvela od dečije graje kao danas. Prvi put, rukovodstvo fabrike je organizovalo podelu novogodišnjih paketića za decu svojih radnika u poslovnim prostorijama. Deda Mraz je uz dečije pesme i recitacije, bombone i sokiće, pored okićene jelke, podelio 136 paketića najmlađima, do sedam godina, kojima roditelji rade u Impol Sevalu. Društvo Deda Mrazu ovog puta pravilo je i nekoliko mladih livaca i vatrogasaca iz fabrike.

impol-paketici-640x400“Paketiće za Novu godinu delimo deci naših radnika od kada fabrika postoji. Do sada smo organizovali u nekoj od kulturnih ustanova u gradu, najčešće u bivšem Domu JNA, ali ove godine smo rešili da to učinimo baš u fabrici, da ih ugostimo u našim prostorijama, da vide gde im roditelji rade, kako izgledaju livci, vatrogasci”- kaže generalni direktor Impol Sevala, Ninko Tešić.

Deca su se slikala sa Deda Mrazom, ali i sa vatrogascima i livcima. Neka su im prilazila stidljivo, a mnoga sa radoznalošću i znatiželjom.

Broj novogodišnjih paketića govori da je Impol Seval “mlada” fabrika.

“Polako se podmlađujemo. Starosna struktura u fabrici se iz godine u godinu popravlja, zato što smo poslednjih godina zapošljavali od 30 do 40 mladih ljudi, zato je i dece sve vise”- kaže Tešić.

Impol Seval je osim deci svojih radnika, poklonio i značajan broj novogodišnjih paketića istog kvaliteta i deci u Domu “Petar Radovanović” i Crvenom krstu Užice.

Infoera

You may also like...