„Dani Vojvodine“ po prvi put na Zlatiboru

ZLATIBOR – Ove godine, po prvi put na Zlatiboru, Turistička organizacija Vojvodine će uz svesrdnu pomoć Privredne komore Vojvodine, 10. avgusta organizovati manifestaciju “Dani Vojvodine”.

Na Kraljevom trgu, od 18 do 22 časova, predstaviće se bogatstvo dinamične ravnice, a od 19 časova će se održati i nastup tamburaškog orkestra “Besane noći”. Ova manifestacija je jedna u nizu, i predstavlja nastavak promotivne kampanje Turističke organizacije Vojvodine u Srbiji, i regionu.
“Vojvodina svakako jeste interesantna turistička destinacija, bilo da posećujete salaše, Novi Sad ili manastire Fruške gore. Sve zanimljivije takođe postaju i vinarije, i one male porodične, ali i one koje mogu da ugoste veće grupe”, navodi Nataša Pavlović, direktor Turističke organizacije Vojvodine.

“Veliko nam je zadovoljstvo da Zlatiborcima i njihovim gostima predstavimo sve lepote Vojvodine, te da pokažemo koliko mogućnosti za lep i prijatan odmor postoji”, dodala je Pavlović.

Novi Sad nosi dve titule – Omladinska prestonica Evrope 2019. godine i Evropska prestonica kulture, 2021. godine. Obe titule u narednom periodu doprineće razvoju Novog Sada u kulturnom, socijalnom i ekonomskom smislu. Poznata Petrovaradinska tvrđava, bila je domaćin ove godine po 17-ti put internacionalnom muzičkom festivalu EXIT.

You may also like...