Dan i slava Čigote (video)

ZLATIBOR-Specijalna bolnica Čigota proslavila je danas svoj Dan i slavu bolnice.Direktor Željko Stakić istakao je da je ova godina bila istorijska za Čigotu,koja je prva u Srbiji i jedina u Evropi brendirala svoje usluge kod Zavoda za zaštitu intelektualne svojine Republike Srbije.

„Brendom Čigota zaštićeni su lečenje i rehabilitacija oboljenja štitaste žlezde,Program  Čigota za redukciju telesne težine i promene kvaliteta života odraslih i Program Čigotica za prevenciju,lečenje i rehabilitaciju gojaznosti kod dece i adolescenata“,rekao je Stakić i najavio još novina u radu.

„U završnoj fazi je projekat koji se realizuje pod okriljem Međunarodne agencije za atomsku energiju i za 3 do 4 meseca u Čigotu će stići uređaj najnovije tehnologije,hibridni uređaj za dijagnostiku iz oblasti nuklearne medicine“,naglasio je Stakić.

On je istakao i da se radi na unapređenju ukupnih potencijala i obogaćivanja turističke ponude Čigote.U toku je prva faza izgradnje novog velnes centra ,a radiće se i adaptacija i rekonstrukcija smeštajnih kapaciteta,u cilju podizanja usluge na viši nivo i zadovoljavanja i najviših standarda.

You may also like...