Čovek stradao u sušari – preminuo od opekotina

IVANJICA – Miroljub Radonjić (65) iz Jeseništa kod Ivanjice  preminuo je u čačanskoj bolnici  od opekotina zadobijenih juče kada je nesrećnim slučajem pao u sušari dok je kačio meso.

Radnici ivanjičke Hitne službe su odmah nakon poziva stigli na lice mesta ali je već tada bio u jako lošem stanju, opekotine su mu zahvatile veći deo kože.

Kako nezvanično sanajemo Miroljub je verovatno pao opijen dimom dok je okretao meso . Prethodno je  naložio vatru u sušari. Kada su ga pronašli odmah je usledio poziv lekarskoj službi koja ga je zbrinula u  ivanjički Dom zdravlja a nakon toga hitno u Čačak.

  • Mogu j edino da kažem da smo uradili sve što je bilo u našoj moći, on je svestan stigao u Čačak  ali je i tada bio u jako  teškom stanju.-potvrdila je načelnica Hitne službe Ivanjica, Marijana Lišanin.

Nadležne institucije apeluju na sve vlasnike sušara da budu maksimalno oprezni i da se ne izlažu opasnosti. Takodje treba povesti računa i o samom sušenju mesa jer su česti požari u ovim objektima koji su mahom od drveta.

Izvor: Infoliga

You may also like...