Članovi Gradskog štaba za vanredne situacije

UŽICE – Na 4. sednici Gradskog veća imenovani su članovi Gradskog štaba za vanredne situacije grada Užica u privremenom sastavu.

U privremen sastav imenovani su Nemanja Nešić, zamenik gradonačelnika za poslove zamenika komandanta Gradskog štaba, Katarina Ostojić, član Gradskog veća zadužena za vanredne situacije, za poslove koordinacije aktivnosti Gradskog štaba u sprovođenju mera zaštite i spasavanja i Vladimir Sinđelić, član Gradskog veća zadužen za mesne zajednice, za preduzimanje mera zaštite i spasavanja prema planskim dokumentima i koordinaciju poverenika civilne zaštite. Svi su postavljeni do donošenja rešenja o imenovanju članova Gradskog štaba u stalnom sastavu.

gradsko vece novoGradsko veće usvojilo je zahtev Udruženja cerebralne paralize za sticanje prava povlašćenog potrošača za utrošenu vodu, tako da će ovo Udruženje od 1. avgusta imati status subvencionisanog korisnika i utrošenu vodu će plaćati JKP “Vodovod” kao korisnik III kategorije.

Članovi Veća su, informativno, dobili i izveštaje nezavisnog revizora za 2015. godinu o poslovanju javno komunalnih preduzeća Niskogradnja, Vodovod i Duboko.

ZooM

You may also like...