Čigota potpisala protokol o saradnji sa beogradskim udruženjem

ZLATIBOR-Specijalna bolnica za bolesti štitaste žlezde i bolesti metabolima Zlatibor i beogradsko Udruženje za prevenciju i borbu protiv gojaznosti  potpisali su Protokol o saradnji.      

Protokolom je postignuta saglasnost o potrebi unapređenja međusobne saradnje u oblasti prevencije, edukacije i lečenja gojaznosti, saradnje u promociji zdravih životnih stilova i razmene iskustava u razvoju ovih oblasti. Takođe postoji zajedničko uverenje da je saradnja i partnerstvo u obostranom interesu te da će doprineti uspešnijem i kvalitetnijem ukupnom razvoju međusobnih odnosa sa pozitivnim efektima, navode iz Specijalne bolnice Čigota.

Protokol je potpisan u ČIGOTA® agenciji u Beogradu. Potpisali su ga predsednik Udruženja za prevenciji i borbu protiv gojaznosti Mile Grozdanić i v. d. direktora ČIGOTE® , spec. dr. med. Željko Stakić.

Zlatiborska bolnica odobravaće popust od 10 osto  od važećeg cenovnika na usluge smeštaja i  na medicinske usluge za članove Udruženja za prevenciji i borbu protiv gojaznosti.

You may also like...