Cetinski na Kraljevom trgu (VIDEO)

ZLATIBOR – Za više hiljada ljudi, koliko se u subotu 30. decembra našlo na Kraljevom trgu na Zlatiboru, pevao je Toni Cetinski.

Prvo gostovanje Cetinskog na Zlatiboru, gosti i meštani pamtiće dugo vremena po sjajnoj atmosferi, puno zabave i neverovatnoj pozitivnoj energiji kojom je Toni obasjao Zlatibor. Rođeni Istranin lako se prilagodio temperaturi od nekoliko stepeni ispod nule i uspeo da poznatim hitovima zagreje publiku.

Nastup Tonija Cetisnkog na Zlatiboru mogao bi se nazvati pravim performansom. Pevajući stihove svojih najpoznatijih pesama Toni je silazio sa bine u publiku koja ga je tokom dvočaosovnog koncerta konstantno pratila glasnim pevanjem. Zlatiborom su odjekivali poznati hitovi poput: Opet si pobjedila, Krik, Jednom u životu, Čovjek od leda, 23. prosinac, Od milijun žena, Onaj ko te ljubi…i mnoge druge. Pored svojih pesama zlatiborsku publiku Toni je zabaljao i pesmama svojih kolega, Parnog Valjka, Dina Dvornika, Atomskog skloništa, a neizostavne su bile i numere koje je Cetinski snimio sa kolegama Željkom Joksimovićem i Tošetom Proeskim, Zabluda i Lagala nas mala.

Toni Cetinski je svojim koncertom uspeo da atmosferu pred najluđu noć na Zlatiboru dovede do usijanja i najavi nastavak dobrog provoda na Kraljevom trgu u narednim prazničnim danima.

Jelena Tomašević i trubački orkestar Marka Gligorijeviića vode nas u Novu godinu, dok će Legsington bend zabavljati Zlatibor 01. januara.

You may also like...