Cementara proglasila najbolje projekte konkursa „Za moj Kosjerić“

KOSJERIĆ-Titan cementara finansiraće sa 20 hilada evra najboljih 11 projekata na konkursu “Za moj Kosjerić” iz oblasti razvoja kulture,obrazovanja,ekologije i socijalnog uključivanja.

 

Generalni direktor Cementare Miroslav Gligorijević ,na dodeli nagrada najboljima,istako je da je konkurs “ZA moj Kosjerić”,koji godinama unazad raspisuje Cementara, jedan od načina uključivanja cele lokalne zajednice da se obezbede bolji uslovi za život.

 “Sva naša ulaganja u lokalnu sredinu,koja od 2002. godine prevazilaze iznos od 15 miliona evra,usmerena su na podršku i pomoć idejama koje unapređuju kvalitet života u Kosjeriću i obezbeđuju održiv razvoj”,naglasio je Gligorijević.

Najuspešniji na ovogodišnjem konkursu “Za moj Kosjerić” bili su projekti :Pozorištance na Vardi,Ođeci-život i stvaralaštvo Lize Marić Križanić,BUM,Mali opanak,Sveštenik i učitelj Miladin Mišo Zarić,Dečji ekološki karavan,Upravljanje otpadom,Biblioteka u Vrtiću,Svi na poligon,Metereološko-osmatračka stanica Ikar  i Znam da i ja mogu.

ZooM

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.