Čajetina:Popust za legalizaciju pomoćnih objekata

ČAJETINA-Na 36. sednica Skupštine opštine Čajetina odbornici su doneli odluku o neangažovanju revizora radi izrade izveštaja za završni račun budžeta za 2014. godinu.

 

 Na ovoj sednici usvojene su određene izmene odluke o uređenju naselja, a izmenjena je i odluka o određivanju naknade u postupcima legalizacije objekata, čime je stvorena mogućnost legalizacije  pomoćnih i ekonomskih objekata na parceli, uz popust od 50 odsto.
 Usvojena je odluka o uspostavljanju saradnje, odnosno, bratimljenju opštine Čajetina, sa gradom Čeboksari – Čuvaška Republika,Ruska Federacija. 
 Javnom komunalnom preduzeću „Duboko“ Užice, data je saglasnost na izveštaj o poslovanju sa finansijskim izveštajem za 2014. godinu, kao i na rebalans prgrama poslovanja za 2015. godinu, ovog preduzeća.
 
Usvojena je odluka o usvajanju godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta  na teritoriji opštine Čajetina za 2015. godinu, kao i odluka o određivanju nadležnog organa za sprovođenje postupaka davanja u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji opštine Čajetina.U skladu sa usvojenim Programom, u petak 29. maja biće objavljen oglas u nedeljniku „Vesti“.
Doneto je i više rešenja o otuđenju građevinskog zemljišta u javnoj svojini, a usvojena je i odluka o pribavljanju nepokretnosti u javnoj svojini, radi proširenja i uređenja crkvenog placa u Šljivovici, radi izgradnje parohijskog doma i sale.
ZooM
 
  
 

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.