Budućnost za budućnost (VIDEO)

IVANJICA – Posle pobede u Beogradu protiv Bežanije fudbaleri Javor Matisa na svom terenu dočekuju preporođenu Budućnost iz Dobanovaca.

Pobedom protiv Bežanije Javor Matis je ostao rame uz rame sa TSK u borbi za dva mesta koja vode u Superligu. Po rečima Igora Tufegdžića njegovi igrači su ispoštovali svaki dogovor iz svlačionice, pokazali visok nivo profesionalizma i na taj način osvojili ceo plen. Ta utakmica mora brzo u arhivu jer već u subotu u Ivanjicu stiže Budućnost iz Dobanovaca, koja u prva četiri kola ne zna za poraz. Ostvarili su dva remija i dve pobede i to je jasan pokazatelj da sa njima neće biti nimalo lako.  Najbolji strelac Prve lige Srbije Ivan Marković ne posustaje u nameri da na kraju prvenstva bude igrač sa najviše postignutih golova. Lično, ne opterećuje ga titula najboljeg strelca ali kaže da određen pritisak na ekipu postoji. Iz stanja na tabeli se vidi da se oni odlično nose sa tim pritiskom i da će kao pred svaku utakmicu gledati samo u svoje dvorište.

Za ovaj meč Tufegdžić i Milović neće moći da računaju na Amanovića koji ima kartone, Đerić se vraća posle pauze zbog crvenog kartona a pod znakom pitanja su Cuckić i Piščević. Kada se juri Superliga svaki igrač je bitan, tako da će medicinski tim učiniti sve da se ova dva igrača nađu na raspolaganju stručnom štabu. Utakmicu Javor Matis Budućnost sudi Marko Ostraćanin iz Kraljeva, a pomažu mu Dragan Nikolić iz Požarevca i Njegoš Tubić iz Kragujevca.

Utakmica se igra u subotu sa početkom u 15 sati.

You may also like...