Budite viđeni za Ivanjicu od 24-26.avgusta (VIDEO)

BEOGRAD-Turstička organizacija opštine Ivanjica predstavila je  svoju ponudu na Sajmu turizma u Beogradu  u okviru štanda Turističke regije  Zapadna Srbija,sa akcentom na najznačajniju manifestaciju Nušićijadu koja će se ove godine održati od 24.do 26.avgusta.

 

Direktor TO Ivanjica Radomir Lišanin istakao je da je na prošlogodišnjoj Nušićijadi bilo oko 60.000 posetilaca,a da su svake godine dva meseca pre festivala rasprodati svi smeštajni kapaciteti u Ivanjici.

Predsednik opštine Ivanjica Zoran Lazović istakao je da će  Nušićijada i dalje razvijati oslanjajući se na programski model satkan od kulturnih ,edukativnih i zabavnih sadržaja.

„Ključevi opštine su još kod mene,ali jedva čekam da ih predam Nušiću,jer niko bolje od njega ne može voditi Ivanjicu tokom festivala“,poručio je Lazović i naglasio da jedinstven ambijent tokom Nušićijade ne može da se opiše,već da mora da se doživi.

Glumac Milan Milosavljević,koji oživljava lik velikog komediografa tokom Nušićijade,naglasio je da je ona postala jedan od brendova Srbije.

„U ta tri,četri dana jedna mala varošica dobija jednu novu boju.Sve vri od mladosti,lepote .Organizatori su se potrudili da nivo festivala zadrži jedan kulturan ton sa dobrim koncertima,pozorišnim predstavama,uličnim performansima.Nadam se da će i ove godine biti svi oduševljeni programom i gostoljubivošću meštana Ivanjice“,rekao je Milosavljević i pozvao sve  da  budu ‘’viđeni u Ivanjici’’ od 24. do 26. avgusta.

 

You may also like...