Brže i lakše do građevinskih dozvola u Prijepolju (video)

PRIJEPOLJE-Na sednici Opštinskog veća razmatrana je problematika izdavanja građevinskih i lokacijskih dozvola u opštini Prijepolje, kao i stanje o trenutnim infrastrukturnim radovima u toj sandžačkoj opštini. Stupanjem na snagu novog zakona Odeljenje za urbanizam opštinske uprave u Prijepolju ubrzalo je i pojednostavilo postupak izdavanja građevinskih i lokacijskih dozvola, rekao je za ZOOMUE je predesdnik te opštine Emir Hašimbegović.

 

Razmatranjem problematike izdavanja građevinskih i lokacijskih dozvola uz prisustvo projektanata i predstavnika Opštinske uprave, Odeljenja za urbanizam, građevinarstvo, imovinsko pravne i stambeno komunalne usluge suočeni su stavovi projektanata sa jedne strane i Opštinske uprave sa druge strane, a sve u cilju bržeg i efikasnijeg izdavanja građevinskih i lokacijskih dozvola.
U opštini Prijepolje u toku su radovi na izgradnji ivanjskog mosta, fabrici vode u Brodarevu, vodovodu na Ravnama i Jabuci, kao i mnogim drugim infrastrukturnim radovima, te su se članovi Opštinskog veća upoznali sa trenutnom situacijom na izvođenju istih.
Uprkos vrelom i sušnom letu, prema rečima predsednika opštine Prijepolje Emira Hašimbegovića u ovoj opštini do sada nije bilo problema sa vodosnabdevanjem, kako u gradu, tako i u prigradskim naseljima.
ZooM

 

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.