Božićni trg, Kerber i Željko Joksimović (VIDEO)

UŽICE – Od 20. decembra do 20. januara u Užicu će, po uzoru na evropske gradove, biti organizovan Božićni trg, a početak januara obeležiće i dva koncerta.

„Obezbedili smo 2. januara koncert grupe Kerber, a 3. januara, kao najvažniji muzički događaj sigurno u prethodnih nekoliko godina u Užicu, i koncert Željka Joksimovića“, rekao je pomoćnik gradonačelnika Užica Nemanja Nešić i dodao da su se potrudili da ovim sadržajima obezbede svim Užičanima, ali i onima koji će novogodišnje praznike provesti u ovom gradu „pozitivan ambijent i dobru zabavu“.

U šest kućica koje su prilagođene potrebama izlagača i ambijentu grada, na Božićnom trgu će proizvođači ponuditi gostima i posetiocima tradicionalne proizvode ovog kraja.

Nešić o novogodišnjim koncertima u Užicu.

Nešić je podsetio da je Užice, posle Beograda i Novog Sada, treći grad u Srbiji koji ima Božićni trg, a on će kao i prošle godine imati i humanitarni karakter.

Nabavka šest kućica, koje će biti korišćene na Božićnom trgu, koštala je 1,200,000 dinara, a one će u letnjem periodu biti postavljene na određenim turističkim lokalitetima u gradu, kao što je Staparska banja , Stari grad i klisura reke Đetinje i služi.

Za dva koncerta, postavljanje bine, ozvučenje i rasvetu iz gradskog budžeta je, prema Nešićevim rečima izdvojeno oko tri miliona dinara.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.