Bolji uslovi za studente i učenike

UŽICE-Parterno uređenje ispred Studenskog centra u Krčagovu i rekonstrukcija mokrih čvorova u OŠ “Nada Matić” projekti su koje sufinansiraju Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i grad Užice sa 20 miliona dinara , sa ciljem da se stvore što bolji uslovi za učenike i studente.


Projektom parternog uređenja Studenski centar dobiće univerzalni sportski teren sa koševima, golovima i tribinama. Pored toga, biće rekonstruisan već postojeći amfiteatar, izgrađene tartan staze kao i teretana na otvorenom, jedan veliki park sa kompletnim uređenjem i parkiralištem za bicikle. Time će u značajnoj meri biti poboljšan kvalitet usluga koje se pružaju studentima. Takođe i stanovnici ovog dela Krčagova dobiće još jedan prostor za odmor i rekreaciju.

foto.grad uzice


Do sredine avgusta planirano je i da toaleti u OŠ “Nada Matić” budu kompletno rekonstruisani i spremni dočekaju novu školsku godinu. U svih 12 školskih toaleta radi se sanacija instalacija, zamena vodovodnih i kanalizacionih linija, zamena postojeće sanitarije, postavljanje keramike, rešavanje elektro instalacija, radijatorskog grejanja i zamena prozora.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.