Bokseri počeli pripreme na Zlatiboru (VIDEO)

ZLATIBOR – Bokserska reprezentacija Srbije počela je na Zlatiboru pripreme za Svetsko prvenstvo koje će se održati u Beogradu od 26. oktobra do 6. novembra.

Posle više od 40 godina Srbija je ponovo domaćin šampionata sveta u boksu. Selektror Milan Piperski ima velika očekivanja od reprezentacije, ali naglašava da su pred njima naporni treninzi.

„Uslovi za pripreme su veoma dobri, onakvi kakve bi trebalo da imaju vrhunski sportisti. Naši momci su veoma motivisani s obzirom da je prvenstvo sveta krajem oktobra. Pre toga će se održati državno prvenstvo gde će se znati ko ide na svetsko što je velika motivacija za njih. Maksimalno ćemo se potruditi i na pripremama i na takmičenju. Smatram da ćemo dostojno reprezentovati našu državu i da će naši momci dati sve od sebe da osvoje neku medalju. Biće veoma teško i naporno, ali ćemo videti“, dodajući da je boks pojedinačni sport i da svako ima šansu da se pokaže u najboljem svetlu“, rekao je Piperski.

Reprezentativci kažu da su uslovi za pripreme dobri i da nema razloga za sumnju u dobar rezultat na prvenstvu.

„Spremni smo ko god da dođe. Ne brinemo koji god potivnik da se pojavi. Ovde je priprema jako dobra“, rekao je Omer Mahmutović.

„Meni su ovo treće pripreme sa reprezentacijom i uslovi su do sada na najvišem mogućem nivou. Svi su jako dobro motivisani i čast nam je da predstavljamo boje naše zemlje“, rekao je Veljko Ražnatović.

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.