Biti ili ne biti (VIDEO)

IVANJICA – Za obe ekipe ova utakmica je veoma značajna pa treba očekivati bespoštednu borbu tokom svih 90 minuta.

Komšijski derbi između Javor Matisa i Mladosti iz Lučana odavno nije bio od većeg značaja za obe ekipe. Domaćin u veoma nezavidnoj situaciji sa samo 15 bodova koliko imaju Borac i Rad, na drugoj strani Mladost hvata poslednji voz za priključak ekipama koje žele plej of. Obe ekipe u ovaj meč ulaze posle poraza od večitih rivala, ali je lučanski superligaš prošao mnogo lošije jer Milovanović ne može da računa na pocrvenelog Tumbasevića i Jovanovića, dok Jagodić nema kadrovskih problema. Tajni nema, ekipe se odlično poznaju a veliki problem i jednima i drugima može da stvara teren na kom će kako utakmica bude odmicala uslovi za igru biti sve teži i teži.

Crvena zvezda je pokazala da ima kvalitet u odnosu na Javor Matis i ekipa je izvukla određene pouke iz te utakmice. Na red dolaze mečevi u kojima Ivanjičani mogu ravnopravno da se nose sa svojim protivnicima i treba koristiti svaku priliku da se osvoji što veći broj bodova. Ekipa je homogona, atmosfera je dobra i nema sumnje da će svaki pojedinac dati svoj maksimum protiv Mladosti.

U poslednjih sedam međusobnih susreta Mladost nema poraz od Javor Matisa. Tri puta je bilo nerešeno a četiri puta su uzimali ceo plen. Najubedljiviju pobedu ostvarili su u jesenjem delu sezone kada je bilo 3:0, a najčešći rezultat je bio 1:0, pa prema tim parametrima ne treba očekivati ništa spektakularno. Utakmica se igra u subotu od 15 časova a sudi je čačanin Petar Piper. Pomagaće mu Nemanja Petrović i Slobodan Pavlović.

You may also like...