Bistrica dobila novu poštu, a đaci novi kabinet za informatiku (video)

BISTRICA – U želji da sačuva i ohrabri ljude na selu, da učini nešto korisno i dobro za njih, Pošta Srbije svake sedmice od početka godine otvara po jednu seosku poštu.

poste srbije1Doslednim sprovođenjem društveno – odgovorne akcije „ 52 pošte za 52 nedelje „ , danas je počela sa radom 24. poštanska poslovnica, i to i Bistrici na tromeđi Prijepolja, Nove Varoši i Priboja.
Korisnicima je predao na upotrebu Milan Krkobabić, direktor JP „Pošta Srbije“ , zajedno sa Dimitrijem Paunovićem načelnikom Zlatiborskog okruga i inicijatorom za otvaranje ove pošte.

Neposrednom saradnjom Pošte Srbije i lokalne samouprave, temeljno je uređen objekat pošte u Bistrici, koja će svojim uslugama na šalteru i dostavi olakšati svakodnevicu za više od hiljadu meštana sela Bistrica, Čelice, Kučin i Džurovo, kao poslovanje dvadesetak pravnih lica ovog kraja.
Pošta Srbije je takođe danas poklonila O.Š. „Dobrisav Dobrica Rajić“ u Bistrici, tri računara, laserski štampač, skener i ADSL priključak Pošta NETA-A, tako da je 30 učenika ove škole danas prvi put imalo čas informatike u kabinetu za IT.

Izvor: PP Media

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.