Biće neizvesno kraj Jošanice (video)

IVANJICA – Da li Novi Pazar može da uđe u niz dobrih rezultata Javor Matisa videćemo u utakmici ova dva rivala koji igraju svoj meč u okviru 17.kola  Super lige.

 Foto: Miljko Grujović

Foto: Miljko Grujović

Posle tri vezane pobede i pomeranja ka sredini tabele za Javor Matis sledi gostovanje u Novom Pazaru, istoimenom domaćinu kojem u poslednje vreme ne cvetaju ruže. Od ovog kola Pazarce  će sa klupe predvoditi Izet Ljajić jer se treneri menjaju kao na traci a rezultata nema pa nema. To sa jedne strane može da bude dobro za Ivanjičane jer su oni u seriji, ne samo dobrih rezultata već i igara pa neće biti pod velikim moranjem na ovoj utakmici za razliku od domaćina koji ne znaju za pobedu već šest kola. Veselinović izuzetno dobro zna šta njega i njegovu ekipu čeka na stadionu pored Jošanice, ali se uzda u tradiciju i dobre rezultate u poslednje vreme.

Jovan Đokić je dugo u redovima Javor Matisa i ime veliki broj superligaških utakmica u nogama. Jedno od najtežih gostovanja je uvek bilo u Novom Pazaru ali je Javor Matis znao da igra pred vatrenom pazarskom publikom. Svaki reztultat sem poraza biće dobar za njegovu ekipu.

Utakmica Novi Pazar Javor Matis igra se u subotu u 13 sati. Utakmicu će suditi Ilija Brdar a pomagaće mu Nenad Kurčubuć i Srđan Minić.

ZooM

You may also like...