Bez štita na zmajeve (VIDEO)

IVANJICA – Pobedom protiv Mačve fudbaleri Javor Matisa dobili su na samopouzdanju na kom grade nadu za dobar rezultat protiv Voždovca.

Mačva i pobeda nad njom je već u arhivi. Od stare slave se ne živi i toga treba da budu svesni svi igrači. Ono što je bilo dobro u toj utakmici treba ponavljati iz treninga u trening a loše stvari treba ispravljati, i to je jedini način da se bodovni saldo uvećava iz kola u kolo. Bondžulić dobro poznaje skipu Voždovca, smatra da njihov bodovni saldo nije u skladu sa kvalitetom ekipe što znači da neće biti nimalo lako na krovu tržnog centra Stadion.

Za svaku ekipu je dobro kada ima igrače sredine terena koji mogu da se upišu u strelce. Nikola Kuveljić je jedan od takvih, što je pokazao u utakmici protiv Mačve. Odradio je lavovski deo posla na sredini terena, a kao kruna dobre partije došao je gol. Ističe da je atmosfera u svlačionici izuzetno dobra i da ekipa putuje za Beograd sa dosta samopouzdanja.

Stručni štab Javor Matisa može da računa na kompletan igrački kadar, nema povređenih, nema suspendovanih. Bilo je nekih priča da je najbolji strelac u prošlogodišnjem prvenstvu Ivan Marković već napustio redove Ivanjičana, ali je to demantovao Bondžulić time da će Marković biti u konkurenciji za utakmica protiv Voždovac koja otvara 5. kolo Linglong Tire Superlige i igra se u petak, sa početkom u 20 sati.

You may also like...