Bez pardona na Lale (video)

IVANJICA – Javor Matis na svom terenu u premijernom meču 20. kola Super lige dočekuje Vojvodinu iz Novog Sada.

Foto: Miljko Grujović

Foto: Miljko Grujović

Poraz od Partizana je prekinuo seriju Javor Matisa od pet uzastopnih pobeda ali Veselinović nije nezadovoljan. Po njegovim rečima ekipa je odigrala sasvim dobro i u okviru svojih mogućnosti ali to nije bilo dovljno da se isparira Partizanu. Za iznenađenje treba mnogo više kockica da se slooži a to u ovom trenutku nije bilo tako pa je poraz bio neminovan.

Zgusnut raspored ne dozvoljava da se jadikuju i previše osvrće za onim što je prošlo. Naredni portivnik nije ništa lošiji od prethodnog i biće veoma teško izboriti se za povoljan rezultat. Vojvodina je u ovom prvenstvu Javor Matisu nanela najteži poraz, 4:0 i to je motiv više za igrače ivanjičkog superligaša. Ono što brine Veselinovića to je povreda Gafurova koji je pod znakom pitanja dok Đokića sigurno neće biti u ekipi.

Aleksa Amanović je jedan od najstandardnijih prvotimaca Javor Matisa. Završava sve svoje obaveze po levoj strani kako u odbrani tako i u napadu. O Vojvodini sve najbolje ali bez bele zastave bez obzira o kakvom se protivniku radi.

Vojvodina u Ivanjicu dolazi sa gotovo kompletnim timom. Lalatoviću će na raspolaganju biti Maksimović, Malbašić i Puškarić dok je jedino Meleg u magli. To obećava dobar fudbala a utakmica Javor Matis Vojvodina otvara 20. kolo Super lige i igra se u petak u 17 sati na stadionu pored Moravice.

ZooM

You may also like...