Bez Markovića na Sinđelić (VIDEO)

IVANJICA – Do kraja preliminarnog dela prvenstva Prve lige Srbije ostalo je još tri kola, a Javor Matis u prvom narednom gostuje u Beogradu, Sinđeliću.

Fudbaleri Javor Matisa su u prošlom kolu u čudnim okolnostima savladali izuzetno tvrdu ekipu Budućnosti, a kada kažemo čudnim misli se na tok utakmice koja je bila sve samo ne utakmica. U prvi plan su izbili prekidi, opstrukcija igre, odugovlačenje a onda je na kraju Marković doneo pobedu svojoj ekipi. Milović smatra da je nervoza bila nepotrebna, bez obzira na pritisak jer se Javor Matis bori za Superligu a Budućnost za opstanak.

Sledi gostovanje Sinđeliću, ekipi koja želi što pre da obezbedi mesto u plej ofu tako da će i domaćin imati motiv za igru. Njihov problem je neefikasnost, u pet odigranih utakmica ovog proleća nisu postigli nijedan pogodak a primili su pet i to u dve utakmice. Bez obzira na sve navedene okolnosti, Ivanjičane čeka težak posao u Beogradu. Javor Matis ima dosta kvalitetan igrački kadar i to se pokazuje iz utakmice u utakmicu. Najviše u trenucima kada ima povređenih i igrača sa parnim kartonima. Miki Maričić je u gro utakmica ove sezone ulazio sa klupe i davao svoj maksimum, kao i kada je dobijao poverenje od prvog minuta. Njegov talenat niko ne dovodi u pitanje, protiv Novog Pazara je bio i strelac, a lako se može  desiti da protiv Sinđelića bude u startnoj postavi.

Milović i Tufegdžić za utakmicu protiv Sinđelića neće moći da računaju na povređenog Cuckića, požutelog Markovića i Milovanovića kao i na Krnića, koji je pozvan da igra za omladinsku reprezentaciju Crne Gore i on će se ekipi priključiti tek za meč protiv Inđije. Utakmicu Sinđelić – Javor Matis sudi Nemanja Gajdobranski, a pomažu mu Ivan Mikalački i Nenad Radoičić. Utakmica počinje u 15 sati.

You may also like...