Besplatno letovanje za pribojsku decu

PRIBOJ – Deca sa evidencije Centra za socijalni rad, članovi Udruženja za cerebralnu i dečju paralizu, kao i najbolji đaci i studenti iz Priboja letovaće o trošku opštine Priboj u odmaralištu u Sutomoru.  Ugovore sa opštinom potpisali su direktor Centra za socijalni rad Zoran Polić i predsednik Udruženja za cerebralnu i dečju paralizu Slaviša Šušanj, a ugovorima je omogućeno sedmodnevno letovanje za oko 100 dece i korisnika.

Oko 50 dece iz porodica sa evidencije Centra za socijalni rad, na letovanje o trošku opštine Priboj otići će 20. juna, a za članove Udruženja za cerebralnu i dečju paralizu rezervisano je sedmodnevno letovanje tokom meseca septembra. Besplatno letovanje je rezervisano za 30 članova ovog udruženja sa pratiocima.

Prema rečima direktora ovog odmarališta, Aleksandra Mandića, sve smene su skoro popunjene, a sezona će trajati od 20. juna do kraja septembra. Podsećanja radi ova letovanja omogućena su zahvaljujući uštedama u budžetu, koje je lokalna samouprava napravila odricanjem od svečarenja povodom Dana opštine.

You may also like...