Banka Poštanska štedionica otvorila Regionalni centar Užice

UŽICE – Banka Poštanska štedionica otvorila je danas Regionalni centar Užice i 174 ekspozituru.

„Danas smo na jednoj od mnogobrojnih adresa koje vraćaju poverenje u domaće snage i potencijale. Period transformacije ove banke bio je podržan od penzionera koji su podržali i teške reforme Vlade Srbije i mere koje su kreirale novi rast. Taj rast je kreirao politiku koja je donela danas veće penzije nego ikad, a koje će penzioneri podizati na ovim šalterima“, rekao je prilikom otvaranja centra narodni poslanik SNS-a Krsto Janjušević.

Nakon otvaranja, a u sklopu modernizacije banke, uspostaviljen je video link sa Regionalnim centrima u Beogradu i Kosovskoj Mitrovici, putem koga će ovi centri nadalje komunicirati.

„Imaćemo uključenja Užice, Beograd, Kosovska Mitrovica. Mi smo u aprilu ove godine preuzeli Jugobanku u Kosovskoj Mitrovici sa 113 radnika, uspeli smo da otvorimo pet ekspozitura i radimo nesmetano u punom kapacitetu u dve ekspoziture u Kosovskoj Mitrovici, Zubinom Potoku i Leposaviću. Iduće nedelje ćemo uključiti Novi Sad i Niš“, rekao je predsednik Izvršnog odbora banke Bojan Kekić.

Milenko Janković, direktor Regionalnog centra Užice podsetio je da je u protekle dve godine na području Zlatiborskog okruga otvoreno šest poslovnica, ekspoziture u Priboju, Prijepolju, Novoj Varoši, Sjenici, Kosjeriću i samostalni šalter na Zlatiboru.

U sastavu Regionalnog centra Užice postoji pet filijala Užice, Kraljevo, Kragujevac, Kruševac i Novi Pazar sa ukupno 38 poslovnica.

„Otvaranjem centra u Užicu posao je dobilo devet naših sugrađanki, a ukupno na projektu mreže širenja poslovnica u Zlatiborskom okrugu zaposleno je trideset dvoje mladih i obrazovanih ljudi“, rekao je Janković.

Banka Poštanska štedionaica u Srbiji ima 174 eskpoziture i izdatih 1 600 000 Dina kartica.

 

 

You may also like...