Bajna Bašta se predstavlja na Sajmu turizma

NOVI SAD – Sportsko-turistički centar „Bajina Bašta“ predstaviće turističku ponudu Bajine Bašte na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu koji se održava od 5. do 7. oktobra.

Sajam se održava po 50. put, a S.T.C. „Bajina Bašta“ će se predstaviti u sklopu izložbenog prostora Turističke organizacije regija Zapadne Srbije. Na jedinstvenom regionalnom štandu turističku ponudu regije Zapadna Srbija predstaviće turističke organizacije: Bajina Bašta, Zlatibor, Užice, Zlatar, Prijepolje, Ivanjica, Požega i Kosjerić.
Za sve posetioce 50. Sajma turizma u Novom Sadu pripremljena je  prezentacija turističkih kapaciteta opštine Bajina Bašta  sa akcentom na predstojeću zimsku turističku sezonu. Na  štandu posetioci mogu dobiti pored promotivnih materijala destinacija Tara Drina Bajina Bašta i prospekte brojnih drugih turističkih subjekata iz opštine kao i sve najvažnije informacije za planiranje odmora u ovom delu Podrinja.

Tržište Vojvodine nam je izuzetno značajno a nastup na ovom sajmu je u sklopu nastojanja da se poveća broj dolazaka turista sa ovog prostora u opštinu Bajina Bašta – kaže Siniša Spasojević iz S.T.C. „Bajina Bašta“.

Drina Info

You may also like...