Bajkersko druženje u Užicu uprkos kiši (VIDEO)

UŽICE – Moto klub Užice po 11. put organizovao je Moto skupove u ovom gradu. Bajkeri su uglavnom doputovali iz različitih delova Srbije i susednih zemalja, a gostiju je bilo i iz daleke Floride.

Bajkeri su i pored pretežno kišovitog vremena iskoristili priliku da posete okolinu Užica, sa akcentom na Belu crkvu u Karanu. Za građane Užica organizovali su egzibicije na motornu na užičkom trgu i defile učesnika.

Egzibicije na moto skupu
Foto: Printscreen

„Imamo preko 15 motora iz Grčke, a došli su i motoristi iz Turske, Slovenije, Amrike… Kvalitet moto skupova je upravo to da imate što više različitih zastava, a posebnu čast nam time ukazuju gosti iz tih zemalja, koji nas ispoštuju“, kaže Dragoslav Simić Kiško iz MK Užice

„Ja sam prvi put u Užicu, neki moji zemljaci su i ranije dolazili. Motor je moj život, s obzirom na to da nemam automobil. Proputovao sam celu Evropu, a nedavno sam bio u Poljskoj“, ističe Nikos Molotos iz Soluna.

Strast prema motorima je i nešto što se prenosi porodično. Otac i sin Đorđić iz Šapca zajedno su doputovali u Užice.

„Često dolazimo u Užice, gde je jedan od jačih moto skupova u Srbiji, ako ne i šire“, smatra Nenad Đorđić, čiji sin Jovan još uvek putuje sa njim, ali bi sukoro trebalo da položi ispit za motor i ostvari pravo na nabavku sopstvenog motora.

Moto skup je, po tradiciji, ispratio i gitarski zvuk bendova BRAT, Vesele osamdesete, Moondance, Nikole Nikolića i Kraljevskog apartmana.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.