Bajkeri označili početak sezone (VIDEO)

UŽICE – Lepo vreme, po običaju, izmami motoriste na puteve. Prošle godine to nije bio slučaj, pa su ove godine bajkeri iz Užica označili početak sezone okupljanjem i vožnjom, ali ovoga puta poštujući epidemiološke mere.

Užički motoristi više od godinu dana nisu organizovali druženja i moto skupove, pa su početak sezone ove godine označili vožnjom do Kadinjače, a u Užice su došli i bajkeri iz susednih država.

„Ovo je jedinstvena prilika da razmenimo iskustva i da vidimo druge ljude“

„Cela situacija je proredila ovakve događaje. Momci iz Užica su ovaj skup lepo organizovali, pridržavamo se mera“

„Osećaj je neverovatan, to samo mogu da znaju bajkeri. Oni koji ne voze motore, njima je ovo nezamislivo“

Epidemija korona virusa otkazala je brojne moto skupove na koje su dolazili bajkeri iz cele Evrope, a kako kažu motoristi, upravo to druženje im najviše nedostaje.

„Ovo je druga godina kako se mi bajkeri ne družimo. Željni smo putovanja, druženja i želimo da ovoj epidemiji dođe kraj. Danas smo ovde okupili, pozvali prijatelje, ali sve uz poštovanje epidemioloških mera“, rekao je

Motoristi iz Užica izabrali su vožnju do Kadinjače kako bi upoznali bajkere, koji nisu iz ovog kraja, sa kulturno-istorijskim nasleđem ovog spomen kompleksa.

„Mi smo pozvali prijatelje da se vozimo do Kadinjače, da im pokažemo spomenik, pa posle svako ide svojoj kući“, kaže

Sunčano vreme, pored vožnji, bajkerima obično najavljuje i moto skupove, ali se i dalje ne zna da li će se ta okupljanja organizovati ove godine.

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.