Bajina Bašta: Plan razvoja opštine 2022-2029.


BAJINA BAŠTA-U skladu sa Zakonom o lokalnoj samoupravi, opština Bajina Bašta pokrenula je proceduru izrade Plana svog razvoja u periodu 2022-2029. godina. Predsednica opštine Vesna Đurić donela je u junu rešenje kojim je formiran Koordinacioni tim od 24 člana. Na čelu tima je predsednica opštine, a koordinator je Ivan Marković.

foto.bb glas

“ Ova Strategija razvoja opštine je izuzetno važna naročito kada su u pitanju kapitalne investicije. U njenu izradu i realizaciju uključićemo sve raspoložive kapacitete. Očekujemo i pomoć od Regionalne razvojne agencije iz Užica sa kojom imamo odličnu saradnju i od koje dobijamo pomoć. Ona nam pomaže i oko tunela Kadinjača „, kaže Vesna Đurić.

„Prilikom izrade Plana razvoja opštine Bajina Bašta 2022-2029. godine, utvrdili smo njegove faze. Krenuli smo od priprema i organizacije procesa. U toku je pregled i analiza postojećeg stanja. Sledi definisanje vizije, odnosno željenog stanja, definisanje prioritetnih ciljeva, definisanje mera, definisanje okvira za sprovođenje, izveštavanje i vrednovanje Plana razvoja sa javnom raspravom, usvajanje i njegovo objavljivanje „, istakao je koordinator Ivan Marković.

BB glas

You may also like...

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.