Bajina Bašta: Plan razvoja opštine 2022-2029.


BAJINA BAŠTA-U skladu sa Zakonom o lokalnoj samoupravi, opština Bajina Bašta pokrenula je proceduru izrade Plana svog razvoja u periodu 2022-2029. godina. Predsednica opštine Vesna Đurić donela je u junu rešenje kojim je formiran Koordinacioni tim od 24 člana. Na čelu tima je predsednica opštine, a koordinator je Ivan Marković.

foto.bb glas

“ Ova Strategija razvoja opštine je izuzetno važna naročito kada su u pitanju kapitalne investicije. U njenu izradu i realizaciju uključićemo sve raspoložive kapacitete. Očekujemo i pomoć od Regionalne razvojne agencije iz Užica sa kojom imamo odličnu saradnju i od koje dobijamo pomoć. Ona nam pomaže i oko tunela Kadinjača „, kaže Vesna Đurić.

„Prilikom izrade Plana razvoja opštine Bajina Bašta 2022-2029. godine, utvrdili smo njegove faze. Krenuli smo od priprema i organizacije procesa. U toku je pregled i analiza postojećeg stanja. Sledi definisanje vizije, odnosno željenog stanja, definisanje prioritetnih ciljeva, definisanje mera, definisanje okvira za sprovođenje, izveštavanje i vrednovanje Plana razvoja sa javnom raspravom, usvajanje i njegovo objavljivanje „, istakao je koordinator Ivan Marković.

BB glas

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.