Automobil izdao Vesnića na Slovakiaringu

Još uvek nije sigurno šta se zapravo desilo sa automobilom Milovana Mikice Vesnića negde na polovini prve trke na Slovakiaringu. U jeku borbe za pozicije od osmog do jedanaestog mesta generalno, kada je naš as iz kruga u krug stizao i prestizao svoje protivnike, BMW se naprosto izgasio kao i nade srpskog automobiliste za visok plasman.

 

Vesnić je da Vas podsetimo trku započeo sa pozicije 16 i veoma brzo stigao do mesta broj jedanaest. Grupa od četiri vozača ispred njega bila je evidentno sporija i želja tima da se nekako stigne do pozicije broj osam koja donosi prvu startnu poziciju za drugu trku nezaustavljivo se ostvarivala svakim metrom staze. Na žalost u trenutku kada se spremao za napad na Slovaka Sladecku i Nemca Fišera automobil je naprosto ostao bez gasa a potom se i izgasio. Tim je u neverici od količine malera koji ih prati od početka sezone pokušao da locira problem u kratkom vremenu između dve trke, ali bez uspeha.

bmv slovakia„Po prvi put ove godine počeo sam da se lepo osećam u automobilu. Lošu sreću sa treninga sam ostavio iza sebe i pozicije počeo da osvajam u trci. Sve je funkcionisalo savršeno a onda odjedanput automobil se ugasio. Malo je reći da sam razočaran jer maleru nikada kraja i pored ogromnog truda i rada koji svi kao kolektiv ulažemo u sve ovo.“ – kratko je prokomentarisao Vesnić.

Tim trenutno pokušava da otkrije šta je zapravo problem što će u značajnoj meri označiti u kom pravcu će dalje ići sezona. Na žalost sve opcije su u igri pa i ona najgora da u slučaju ozbiljnijeg kvara tim ne nastupi na trci u Austriji ali i u ostatku šampionata. 

ASK Sport Auto Vesnić / ZooM

 

You may also like...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.